top of page

Äitienpäivän minikuvaus

Me äidit olemme usein niitä, jotka tallentavat perheen hetkiä, mutta meitä näkyy kuvissa harvoin itse. Olemme lastemme kanssa 24/7, mutta kun vilkaisemme puhelimen kuvagalleriaa, on kuin olisimme näkymättömiä! Meidän täytyy tehdä vaivaa ollaksemme kuvissa mukana.


Tiedän, ettet ehkä koe olevasi valokuvauksellinen tai että sinun täytyy laihduttaa 10kg. Mutta unohdat, että olet tärkein henkilö lastesi elämässä. Annat heille loputtomasti halauksia ja ehdotonta rakkautta. Tarjoat heille ruokaa, tukea ja ohjausta. Olet siellä heitä varten ja heidän kanssaan jokaisessa heidän saavuttamassaan virstanpylväässä. He ihailevat sinua juuri sellaisena kuin olet.


äiti ja tyttö - äitienpäivän kuvaus

Tietoja Äitienpäivän minikuvaus päivästä

Voit odottaa 20 minuuttia hauskaa kuvausta studiollani Olarissa ja 5 huolellisesti käsiteltyä, korkearesoluutioista valokuvaa. Vaikka ikuistan runsaasti äiti-lapsi -kuvia, huolehdin myös yksilökuvista lapsistasi. Jos sinulla on mitään "välttämättömiä" valokuvatoiveita, varmistan, että ne toteutetaan! Tavoitteeni on, että näistä valokuvista tulee kestäviä muistoja. Tämä on täydellinen tilaisuus ottaa äiti mukaan, jotta voimme luoda upeita sukupolvikuvia. Tule mukaan äitienpäivän minikuvaukseen.

Milloin?

Lauantaina, 18.5.2024

Missä?

Valokuvastudion osoite: Ellipsipolku 2, Espoo

Mitä hinta sisältää?

  • 20 minuutin kuvaus studioillani, vaikka kahden taustan edessä

  • 5 digitaalista kuvaa sekä printti- että web-käyttöön

  • Salainen verkkogalleria kuvien valitsemiseen ja lataamiseen

  • Ammattimainen kuvankäsittely

  • Oikeudet tulostaa kuvia henkilökohtaiseen käyttöön

  • Erityistarjous: 2 kpl 13x18 cm silkkipintaista, paksua printtikuvaa lisähintaan 45€Kolme syytä, miksi kannattaa tulla minikuvaukseen:

  1. Lyhyt äitienpäivän minikuvaus on täydellinen tilaisuus olla läsnä valokuvissa lapsesi kanssa.

  2. Minikuvaukset ovat lyhyitä, joten ei stressiä, ei vaivaa, vain nopea valokuvaussessio sinun, lastesi ja ehkä äitisi kanssa :)

  3. Lapset ihailevat sinua juuri sellaisena kuin olet ja haluavat ehdottomasti sinut mukaan kuviin! He arvostavat muistoja, joissa olet siinä heidän kanssaan, nauttien elämän seikkailuista yhdessä. Olethan loppujen lopuksi yksi VIP-henkilöistä heidän pienessä maailmassaan!Comments


bottom of page