top of page
full-family-moments-sisters-baby-helsink

Ajattomat kuvat

sukupolvelta toiselle
Hei, olen Janka.

Olen nykyaikainen muotokuva-valokuvaaja Espoosta. Muodollinen valokuvaus on intohimoni, ja haluan luoda ajattomia muotokuvia, joita voit vaalia läpi elämäsi. Haluan ikuistaa ihmisten kauneuden ja näyttää heille heidän parhaat puolensa – sen, kuinka heidän rakkaansa näkevät heidät.

Alueet, jossa voin tulla avuksesi: muotokuvaus (potretti), lapsikuvaus, perhekuvaus tai brändikuvaus pääkaupunkiseudulla, Suur-Helsingissä.

janka-photographer-miljöössä-kamera.jpg.

Filosofiastani

Haluamme elää ikimuistoisen elämän, jättää jalanjälkemme hiekkaan ja sanoa: tuo olin minä. Valokuvat taltioivat nämä muistot meille, lapsillemme ja lapsenlapsillemme. Uskon vahvasti, että taannoiset muistomme pitävät sisällään enemmän arvoa perheemme tulevaisuuden sukupolville. Ne sitovat yhteen menneen ja tulevaisuuden. Tyttäremme ensimmäinen nallekarhu, hiuksen haituva tai hänen ensimmäiset pienet kenkänsä tuovat edelleen hymyn huulillemme monien vuosienkin jälkeen. Lapsuuden valokuvat muuttuvat aarteiksi, kun ne säilyttävät meidät. Matkamme läpi elämän.

Voimme antaa kallisarvoisimmat lahjat lapsillemme ja lapsenlapsillemme: meidän rakkauden, joka välittyy läpi valokuvan sekä tiedon, että he eivät ole yksin.

Toivon, että ottamani kuvat sinusta tulevat olemaan ripustettuina kotisi seinällä ja että tulet iloiseksi katsoessasi niitä. Toivon, että kävelet iloisesti muistojesi polkua, kun istut sohvallasi kuvakirja sylissäsi. Toivon, että jopa pienet lapsesi tulevat saamaan omat kuva-albuminsa herättämään muistoja heidän elämänsä iloisista hetkistä. Ja kaukana tulevaisuudessa lapsenlapsesi tulevat selailemaan näitä muistoja tähtisilmin sinun kertoessasi tarinoitasi.

Minä olen täällä auttaakseni sinua taltioimaan perheesi kallisarvoiset hetket ja luodakseni palan sinun perintöä.

+My Clients say

ANU

"Halusin syksyisiä kuvia ulkona. Janka järjesti kuvauksen ajan nopeasti ja hänellä oli heti mielessä muutama hyvä paikka kuvaukseen. Jankan kanssa oli rentoa ja helppoa työskennellä, hän sai oloni tuntumaan luontevalta kameran edessä. Hän osasi ammattitaitoisesti valita erilaisia kuvakulmia ja ohjata minua erilaisiin asentoihin, jotta olin kuvissa parhaimmillani. Olen erittäin tyytyväinen työskentelyyn Jankan kanssa. Kuvista tuli upeita, ja oli vaikea valita, mitkä haluaisi itselle. Voin suositella Jankaa valokuvaajaksi kenelle tahansa."

Haluaisitko keskustella kuvauksesta?

MINKÄLAINEN KUVAUS SINULLA ON MIELESSÄSI?

   tai  

Katso portfolioni

bottom of page