top of page

Personoidut joululahjat omista valokuvista

Etsitkö tyylikkäitä ja henkilökohtaisia joululahjoja, jotka todella koskettavat saajansa sydäntä? Tällä kertaa unohda perinteiset lahjaideat ja astu valokuvien maailmaan. Omista kuvista tehtyjä lahjoja pidetään yleisesti yhtenä kaikkein sydämellisimmistä ja muistamisen arvoisista lahjoista.


 

Pöytäkalenteri puutelineellä

Valitsemalla oman suosikkikuvan tai kokoelman rakkaimpia muistoja, voit luoda räätälöidyn pöytäkalenterin, joka ilahduttaa ja inspiroi vuoden jokaisena päivänä. Tämä ei ole vain kalenteri; se on vuoden 365 päivää täynnä rakkautta ja muistoja.

Kenelle?

Isovanhemmille lapsenlapsien kuvista

Mistä?

Ifolor

Photobookeurope


Mini booklet (kuvakirjanen)

Tämä suloinen, taskuun mahtuva kuvakirja on neliön mallinen ja kooltaan vain 13 x 13 cm. Pieni kirja täynnä suuria muistoja. Täydellinen lahja parhaalle kaverille, joka on jakanut kanssasi niin monet naurut ja seikkailut. Muista tilata lahjalaatikko mukaan.

Kenelle?

Parhaalle ystävälle muistorikkaista hetkistä

Mistä?

Ifolor


Premium flat-lay kuvakirja

Kuvakirja on henkilökohtaisuuden mestariteos. Se on kuin tarinakirja, joka kertoo valokuviesi kautta ainutlaatuisen kertomuksen. Tässä kirjassa jokainen sivu on kuin oma luku, täynnä muistoja.

Kenelle?

Aikuisille lapsille lapsuudestaan, isovanhemmille lapsenlapsista, ja itsellemme parhaista perhetuokioista

Mistä?

IfolorPersonoitu kirjanmerkki

Täydellinen joululahja kirjallisuuden ystävälle. Se pitää kirjat aina merkityillä sivuilla ja tuo samalla mukanaan rakkaita muistoja lukuhetkiin.

Kenelle?

Pienen lapsen vanhemmille, kaverille

Mistä?

Smartphoto


Juomapullo

Pidä tyylikkäästi nestetasapaino yllä kaksinkertaisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pullolla. Voit personoida sen tekstillä, valokuvalla ja suunnittelulla oman valintasi mukaan!

Kenelle?

Sisarukselle

Mistä?

Photobookeurope


Lukuvuosikirja

Lukuvuosikalenteri on täydellinen joululahja koululaisille ja opiskelijoille. Siinä voi olla koulupäivien aikataulut, lomat ja erityiset muistutukset.

Kenelle?

Kaverille, opiskelijoille

Mistä?

PhotobookeuropeVärityskirja

Tämä lahja on interaktiivinen ja mahdollistaa luovuuden purkamisen värien kautta. Voit jopa räätälöidä sen nimeä myöten, lisätä sitaattia ja jopa omia valokuviasi siihen.

Kenelle?

Pienille lapsille

Mistä?

Photobookeurope


Kaiverrettu avaimenperä kuvalla

Etsi suosikkikuvasi ja suunnittele ikioma avaimenperä! Personoi tämä kaiverrettu avaimenperä lisäämällä siihen tekstiä tai erilaisia hauskoja emojeja.

Kenelle?

Isälle, isoisälle

Mistä?

Avaimenperäni

YourSurprise


Lahjakortti valokuvaukseen

Lahjakortin avulla et anna pelkästään valokuvaussessiota; annat lahjansaajalle tilaisuuden omaksua oma ainutlaatuisuutensa, luoda kestäviä muistoja ja juhlia aitouttaan valokuvauksen taiteen kautta. Se on täysin personoitu joululahja, joka kannustaa itserakkauteen ja hyväksyntään, muistuttaen heitä siitä, kuinka kauneus heijastuu sisältä päin.

Kenelle?

Äidille, isoäidille

Mistä?

kaikilta valokuvaajilta

tai minulta

bottom of page